تعمیرات گیربکس
تعمیرات تخصصی گیربکس
گیربکس یا جعبه ی دنده یک سیستم مکانیکی پیچیده است که جریان قدرت را از موتور به میللنگ کنترل میکند. به خاطر گرما و اصطکاک ناشی از بسیاری از قطعات متحرک، گیربکس در طول زمان بیش از دیگر بخشهای خودرو خراب میشود.
بنابراین، تعمیر و تعویض قطعات گیربکس به مرور زمان اجتنابناپذیر است، بنابراین اگر مشکل و ایرادی برای گیربکس خودرو پیش آمد برای جلوگیری از افزایش مشکلات و آسیب دیدن سایر قطعات خودرو راه حل مناسب مراجعه به مراکز معتبر برای بررسی گیربکس و بخش های مختلف آن است.
اما سوالی که اغلب توسط صاحبان خودرو پرسیده میشود این است: ” چه عواملی نشان دهنده ی خرابی گیربکس و نیاز آن به تعمیر باشند؟ “. در این مقاله، با بررسی این عوامل و توصیف عوامل مرتبط با خرابی گیربکس آشنا خواهیم شد.
تعمیرات گیربکس
حتما شما هم تا به حال به بروز خرابی های مختلف در خودرو مواجه شده اید ایجاد خرابی در قطعات داخلی خودرو با توجه به میزان مراقبت شما و نوع خودرو پس از گذشته مدتی از کارکرد خودرو ایجاد می شود، نمی توان ادعا کرد خودرویی در جهان وجود دارد که به تعمیر نیاز ندارد اما می توان با سرویس بخش های مهم خودرو مانند گیربکس تا حد بالایی از بروز خرابی در خودرو جلوگیری کرد و آن را کاهش داد.
گیربکس به قطعه ای در خودرو گفته می شود که وظیفه ی انتقال گشتاور و نیروی تولید شده از موتور به چرخ های خودرو را بر عهده دارد گیربکس در واقع بخشی از یک سیستم است که پیشرانه خودرو نامیده می شوند. تا زمانی که گیربکس به درستی کار نکند سیستم پیشرانه خودرو عملکرد مناسبی ندارد تعمیرات گیربکس به دلیل رفع انواع خرابی های ایجاد شده در گیربکس و با هدف ارتقای سلامت و کارایی اجزای گیربکس انجام می شوند.
انواع تعمیرات گیربکس
تعمیرات گیربکس بسته به نوع خرابی گیربکس موارد متفاوتی را شامل می شوند :
اگر روغن گیربکس خراب و یا فاسد شده باشد و باقی قطعات در گیربکس مشکلی نداشته باشد می توان تنها با تعویض روغن گیربکس مشکل ایجاد شده در گیربکس را رفع کرد. تعویض روغن گیربکس در شرایطی درست انجام می شود که به صورت اتومات و با دستگاه انجام شود تنها در این صورت است که روغن قدیمی به صورت کامل از گیربکس خارج می شود.
اگر چرخ دنده های گیربکس دچار سایش شده باشند، باید در ابتدا میزان روغن گیربکس را چک کرد اگر سطح روغن گیربکس ازحد نرمال پایین تر باشد ممکن است این سایش به دلیل عدم وجود روغن کافی ایجاد شده باشد در نتیجه باید علاوه بر تعویض روغن گیربکس چرخ دنده هایی که دچار آسیب شده اند باید از گیربکس خارج و با چرخ دنده های سالم جایگزین شوند.
اگر شیر برقی گیربکس دچارم شکل شده باشد و سیستم برقی گیربکس درگیر اختلال شده باشد باید تمامی گیربکس را به دقت بررسی کرد و منشا مشکل در سیستم برقی و شیر برقی را شناسایی کرد و آن را رفع کرد این مشکل می تواند به دلیل عدم جایگذاری درست گیربکس در خودرو، کاهش سطح روغن گیربکس ، تصادف، نشتی لوله انتقال گیربکس رخ دهد به همین دلیل باید تمام قسمت های گیربکس به درستی بررسی شوند.
هزینه تعمیرات گیربکس
هرچه مشکل ایجاد شده در گیربکس زودتر شناسایی و رفع شود هزینه تعمیرات گیربکس کمتر است. البته باید این نکته را مد نظر داشته باشید که نوع گیربکس در هزینه تعمیرات گیربکس دخیل است، گیربکس های دستی هزینه ی کمتری برای تعمیر دارد در حالی که گیربکس های اتوماتیک با توجه به ساختار کلی که دارند عموما هزینه ی تعمیرات بالاتری در مقایسه با گیربکس های دستی دارند. سرویس به موقع گیربکس تا حد زیادی سبب کاهش هزینه تعمیرات گیربکس می شود.
خرابی گیربکس خودرو امری اجتناب ناپذیر است در صورت بروز هر نوع مشکل در گیربکس با کارشناسان ما در ارتباط باشید ما با بهترین روش و در کوتاه ترین زمان گیربکس شما را عیب یابی و مشکل آن را حل خواهیم کرد.
تعمیرات گیربکس
گیربکس یکی از بخش های ضروری در هر خودرویی به شمار می رود که سبب می شود خودرو حرکت کند. در واقع به کمک گیربکس است که که نیرو از موتور به چرخ ها منتقل می شود و خودرو شتاب می گیرد. علم و فناوری دائما در حال پیشرفت هستند و این پیشرفت درحوزه خودروسازی نیز وجود دارد و سبب شده است که گیربکس خودرو نسبت به گذشته بسیار متفاوت باشد یکی از این تفاوت ها تغییر ماهیت گیربکس خودرو از حالت دستی به اتوماتیک است. درحال حاضر تعمیرات گیربکس با توجه به نوع گیربکس خودرو که دستی و یا اتوماتیک باشد کاملا متفاوت است.
تعمیرات گیربکس
وقتی نوبت به گیربکس شما می رسد، مهم است که مراقب هر مشکلی باشید. هرگز نباید علائمی که نشان می دهد گیربکس شما نیاز به تعمیر دارد را نادیده بگیرید. این امر نه تنها می تواند منجر به قبض های گران قیمت تعمیر شود، بلکه می تواند ایمنی شما، مسافران و سایر افراد در جاده را به خطر بیندازد.
نشانه های خرابی گیربکس
برخی از علائم اصلی بد بودن گیربکس عبارتند از بوی سوختن، صداها، درگیر نشدن دنده ها و گرم شدن بیش از حد گیربکس . در مورد این علائم هوشیار باشید و برای صرفه جویی در هزینه تعمیر اقدام فوری انجام دهید.خرابی گیربکس می تواند باعث خرابی کامل خودرو شود.
تشخیص زودهنگام علائم خرابی قطعات می تواند زمان خرابی را کاهش دهد، هزینه ها را کاهش دهد و سلامت ماشین آلات را بهبود بخشد.در اینجا برخی از رایج ترین اشکال خرابی گیربکس آورده شده است.
34.4% – روانکاری ناکافی
19.6٪ – آلودگی
17.7٪ – خطاهای نصب
6.9٪ – اضافه بار
2.8٪ – خطاهای رسیدگی
علت اصلی روانکاری ناکافی ناشی از کم پر شدن، مشخصات نادرست، اختلاط یاناسازگاری، روغن کاری نادرست و فواصل، گریس یا روغن فاسد شده، آلودگی آب و……
آلودگی ذرات
کم پر شدن می تواند منجر به افزایش سرعت سایش و خرابی قطعات شود. این به این دلیل است که روغن به عنوان یک عمل می کند
خنک کننده اجازه گرم شدن بیش از حد روغن و قطعات و عواقب تماس فلز با فلز را می دهد.آلودگی آب اساساً خاصیت روان کنندگی روغن را از بین می برد و می تواند باعث ایجاد کف شود
آب موجود در روغن می تواند ناشی از تراکم یا خرابی آب بندی ها باشد که اجازه ورود آب را می دهد.آلودگی ذرات ممکن است ناشی از ریختن روغن کثیف، باز گذاشتن دریچه پرکننده یا سایش و فرسودگی اتصالات باشد.
ذرات خرابی درون گیربکس این نه تنها می تواند نشانگر مشکلات داخل گیربکس باشدبه خودی خود، اما ذرات همچنین می توانند سایش و تجزیه اجزا را تسریع کنند.
درجه حرارت: هر چه اضافه بار بیشتر باشد، به نسبت عمر قطعه را کوتاه می کند.
علائم اولیه اضافه بار شامل سر و صدا و لرزش، افزایش دما، فلزی بودن است .حمل و نصب نادرست می تواند باعث خرابی قطعات شود. این امر به ویژه در موردیاتاقان هایی که در آن قفس ها به ویژه مستعد حمل، نصب یا برداشتن بی دقت هستند، اما می توانندبه طور مساوی برای شفت های نامناسب اعمال می شود که می تواند منجر به خرابی یاتاقان یا چرخ دنده شود.
تعمیرات گیربکس در هر سطح و رده ای کاملا تخصصی هستند و اگر توسط افراد متخصص انجام نشوند خسارت های مالی زیادی به همراه دارند. تعمیرات گیربکس بازده ی وسیعی از تعویض روغن گیربکس تا تعویض کامل گیربکس را شامل می شوند.تعمیرات گیربکس فرایندی زمان بر است و هزینه و زمان مورد نیاز برای تعمیرات گیربکس بسته به میزان آسیب وارد شده متفاوت است و باید پس از بررسی دقیق میزان آسیب وارد شده زمان و هزینه ی تعمیرات مورد نیاز گیربکس محاسبه شود.
تعمیرات گیربکس دستی
تعمیرات گیربکس دستی در مقایسه با گیربکس اتوماتیک به مراتب راحت تر است و با سرعت بیشتری انجام می شود علاوه بر این به دانش و علم کمتری در مقایسه با تعمیرات گیربکس اتومات نیاز دارد.نگهداری و تعمیر گیربکس های دستی معمولاً ارزان تر از اتوماتیک است، زیرا گیربکس های دومی بسیار پیچیده تر هستند و قطعات و عملکردهای بیشتری دارند که ممکن است خراب شوند، اما ممکن است به سبک رانندگی شما بستگی داشته باشد.
یک گیربکس اتوماتیک دارای صدها کمک کننده مکانیکی، هیدرولیک و الکترونیکی است که باید به طور هماهنگ کار کنند تا دنده ها را به راحتی برای شما تعویض کنند. در مقابل، گیربکس دستی عمدتاً دندههای مکانیکی است که به راننده برای درگیر کردن کلاچ و تعویض دنده در صورت نیاز متکی است.
هزینه های تعمیر گیربکس بسته به وسیله نقلیه و نیازهای آن بسیار متفاوت است. تعمیر نشتی ممکن است چند صد تومان یا کمتر هزینه داشته باشد، اما پاره کردن گیربکس برای یافتن علت مشکلات میتواند بسیار گرانتر باشد. به همین دلیل است که بسیاری از تعمیرگاهها به جای تلاش برای رفع مشکلات داخلی با بازسازی، تعویض گیربکس خودرو را توصیه میکنند – بهویژه در مورد خودکارهای جدیدتر با متغیر پیوسته و دوکلاچه، زیرا تهیه قطعات سختتر است و دانش تعمیرات کمتری وجود دارد. چگونه در مقایسه با اتوماتیک های معمولی.
تعمیرات گیربکس اتوماتیک
یک گیربکس اتوماتیک از یک سری کلاچ استفاده می کند که دائماً در روغن گیربکس غوطه ور می شوند، که هم به عنوان روان کننده و هم به عنوان مایع هیدرولیک عمل می کند. این بدان معنی است که حتی زمانی که کلاچ اعمال نمی شود، باز هم با مقداری مقاومت در برابر اصطکاک مواجه می شود. اثر تجمعی در مقایسه با گیربکس دستی قابل توجه است. همانطور که گفته شد، خودروهای اتوماتیک اغلب دنده را در کارآمدترین زمان تعویض میکنند (مگر اینکه در حالت رانندگی جایگزینی مانند حالت «اسپرت» وجود داشته باشد).
گیربکس های اتوماتیک توسط یک نوع “مغز” الکترونیکی کنترل می شوند. اطلاعات را از سرتاسر وسیله نقلیه می گیرد – مانند سرعت چرخ ها، موقعیت پدال گاز، شیب وسیله نقلیه – و تصمیم می گیرد که در چه دنده ای قرار بگیرد به همین دلیل است که سیستم برقی گیربکس های اتوماتیک پیچیده تر هستند و باید در صورت هر نوع اشکال و خطا در عملکرد به سرعت تعمیر شوند. تعمیرات گیربکس اتوماتیک در استفاده از تجهیزات و دستگاه ها و تخصص با گیربکس دستی تفاوت دارد.
تعمیرات گیربکس
تعمیر شامل جدا کردن کامل و تمیز کردن کامل گیربکس شما در داخل و خارج است. سپس گیربکس به طور حرفه ای با یاتاقان ها و مهر و موم های جدید بازسازی می شود، و هر قسمت آسیب دیده دیگری مانند، اما نه محدود به، دنده ها یا بدنه ها، جایگزین می شود. در اصل، یک گیربکس کاملاً بازسازی شده و حرفه ای بازسازی شده شبیه به خرید یک گیربکس کاملاً جدید است – اما با صرفه جویی گسترده در قیمت های فروشنده اصلی.
به طور کلی، تعمیر گیربکس تقریباً همیشه هزینه بیشتری نسبت به تعمیر گیربکس دارد، بنابراین بسته به مشکل ممکن است با تعمیر در هزینه صرفه جویی شود. این به این صورت است که می توان تعمیر یا بازسازی را انجام داد، زیرا گاهی اوقات هیچ یک از این گزینه ها به دلیل وسعت آسیب به گیربکس نمی توانند تکمیل شوند . این دلیل خوبی است که چرا رسیدگی به هر مشکلی، مهم نیست که چقدر کوچک به نظر می رسد، به محض اینکه در گیربکس شما ایجاد شود، قبل از اینکه جایگزینی تنها گزینه (گران قیمت) شما باشد، بسیار مهم است.
اعمال نیرو از موتور به میل محرک را کنترل می کند. با گذشت زمان، در نتیجه گرما و اصطکاک تولید شده توسط انواع اجزای متحرک، بیشتر از سایر قسمتهای وسیله نقلیه شما دچار ساییدگی و پارگی میشود. خوب است که انواع رایج مشکلات انتقال را که ممکن است با آنها روبرو شوید بشناسید، بنابراین بتوانید به راحتی آنها را شناسایی کرده و آنها را برطرف کنید.
همانطور که راننده از پارکی به درایو دیگر جابجا می شود، خودرو باید فوراً دنده مناسب را در اختیار بگیرد. برای هر گیربکس اتوماتیک، ممکن است راننده هنگام تعویض دنده در درایو یا پارک متوجه شود که نوعی تاخیر قبل از درگیر شدن دنده وجود دارد. اغلب، این یک نگرانی مبتنی بر انتقال است.
گیربکسهای دستی میتوانند همان مشکل عدم پاسخ را داشته باشند، اما پس از تعویض دنده، دور موتور افزایش مییابد، اما ممکن است خودرو به آن سرعتی که موتور به نظر میرسد حرکت میکند حرکت نکند. این اغلب نشان می دهد که کلاچ نیاز به تعویض دارد .هنگامی که گیربکس شما مشکل دارد، به سختی می توانید صدای ماشین خود را صدا کنید، با این حال، متوجه آن خواهید شد. صداهایی که تولید می شوند بین مدل ها و مدل های مختلف بسیار متفاوت است، اما با صدای وزوز، ناله یا زمزمه قابل مقایسه است.
قابل شناسایی ترین علامت نشتی است، چیزی که باید در اسرع وقت ترمیم شود. اجازه نشت مایعات یکی از رایج ترین دلایل شکسته شدن انتقال است.مایع انتقال خودکار (ATF) اساساً رگ حیاتی گیربکس است زیرا آببندها را تمیز میکند، روغن کاری میکند و حالتبندی میکند و مانند یک مایع هیدرولیک عمل میکند. بدون ATF، موتور به طور کامل از کار می افتد.
تعمیرات گیربکس با توجه به نوع گیربکس و نوع خودرو متفاوت هستند و برای تعمیر گیربکس مانند سایر امور مربوط به خودرو به دانش و مهارت کافی نیاز است تا به توان بدون وارد شدن آسیب به باقی بخش های خودرو آسیب گیربکس را تعمیر کرد.
تعمیرات گیربکس
چگونه مشکلات گیربکس را تشخیص دهیم؟
تشخیص دقیق مشکلات گیربکس برای افراد عادی از طریق چشمه و گوش، دشوار و تا حدی غیر ممکن است. بسیاری از مشکلات داخلی خودرو را میتوان به عنوان تابع بدنه انسان در نظر گرفت. برای مثال، اگر معده شما بدون هشدار و مسائل دیگر درد میکند، احتمالاً در مورد آخرین چیزی که خورده اید یا نوشیده اید فکر خواهید کرد.
به طور کلی، مشکلات مربوط به سیستمهای مکانیکی معمولاً علائم و نشانه های متفاوت و در برخی موارد نشانه های یکسانی دارند، اگر گیربکس خودرو دچار مشکل باشد عموما صداهایی نامتعارفی از گیربکس و خودرو شنیده می شود. این صدا ها از حالت معمول خارج هستند.
شما به عنوان صاحب خودرو می توانید این موارد و نکات را متوجه شوید اما نمی توانید بفهمید مشکل گیربکس دقیقا در کدام قسمت است. به همین دلیل است که باید به تمیرگاه مراجعه کنید.
اگر مشکل ماشین مکانیکی باشد تعمیرکار باید در ابتدا بفهمد مشکل دقیقا از کدام قسمت خودرو است، در گام بعدی باید برای حل مشکل و جلوگیری از درگیر شدن باقی قسمت های خودرو، قطعه مورد نظر را تعمیر و یا در صورت لزوم تعویض کند.
مشکلات و نشانه های ایراد گیربکس در خودرو موارد مختلف و متفاوتی را شامل می شوند. به همین دلیل است که توصیه می شود حتما در زمان های مقرر برای سرویس دوره ای خودرو خود مراجعه کنید.
اولین نکته ای که می تواند نشان دهنده مشکل و نقص در گیربکس خودرو باشد درست جا نرفتن دنده خودرو است. برخی اوقات راننده در زمان خارج کردن ماشین از حالت پارک دچار مشکل می شود، حتما می دانید که پس از خارج شدن از حالت پارک دنده باید فورا در حالت درست و مناسب قرار داده شود، اما در برخی از موارد دنده به درستی جا نمی رود و یا جا رفتن دنده با سختی و سر و صدا همراه است که این مشکل می تواند ناشی از چند مورد باشد:
اولین مورد جا نرفتن درست دنده خودر می تواند عدم وارد شدن فشار مناسب به کلاچ خودرو باشد.زمانی که کلاچ تا انتها فشار داده شود دنده جا می رود اما اگر با انجام این کار باز هم مشکل تعویض دنده حل نشده بود، باید سطح روغن گیربکس را بررسی کنید.میزان روغن گیربکس نباید پایین باشد.
موارد دیگری نیز سبب جا نرفتن درست دنده می شوند که عبارتند از:
مشکل در اهرم دنده، نرم یا سفت بودن سیم کلاچ،اختلال در ماهک دنده که وظیفه ی جا به جایی دنده را بر عهده دارد، خالی شدن دیسک صفحه کلاچ، مشکل در صفحه سلکتور که عمل جا به جایی دنده را بر عهده دارد و اختلال در فلایویل. این موارد نیز سبب می شوند تا دنده ی خودرو درست و مناسب جا نیفتد.
تعمیرات گیربکس
نشست روغن از گیربکس
نشتی احتمالاً مهمترین نشانه است و باید هر چه زودتر برای تعویض روغن گیربکس مراجعه کرد. عدم توجه به نشت مایع گیربکس یکی از شایعترین دلایل خرابی گیربکس است.
روغن گیربکس مانند خونی که در بدن انسان جریان دارد، در گیربکس جریان دارد به عنوان سیال هیدرولیکی عمل میکند. بدون روغن (یا اگر سطح روغن کم باشد)، گیربکس و موتور متوقف می شوند و به طور کامل از کار می افتند.روغن گیربکس به رنگ قرمز روشن است و بوی شیرین دارد.
اگر روغن گیربکس تیره رنگ شود و یا بوی سوختگی بدهد، زمان آن است که روغن را عوض کنید. برای چک کردن سطح روغن گیربکس، ماشین را روشن کنید و بگذارید گرم شود، سپس کاپوت را بلند کنید و به نوار شاخص نگاه کنید (مطمئن شوید که خودرو روی یک سطح مستقیم و صاف قرار دارد).
بر خلاف روغنموتور، روغن واسکازین سوخت و مصرف نمیشود، اما باید هر ۵۰ هزار کیلومتر آن را تعویض کرد. بنابراین اگر سطح روغن کم باشد، یک نشتی وجود دارد که آن باید آن را تعمیر کنید.
برای ماشینها با گیربکس دستی، هیچ نوار نشانه وجود ندارد، برای این منظور شما باید به یک مکانیک خبره یا زمانی که روغنموتور را تغییر میدهید، به مکانیک بگویید که مقدار روغن گیربکس را هم بررسی کند.
برخورد قطعات گیربکس با هم و ایجاد لرزش در گیربکس
یک خودرو باید به راحتی بدون هیچ لرزش و بدون هیچ صدایی از برخورد دو قسمت حرکت کند. اگر در زمان حرکت قطعات گیربکس به هم برخورد کردند یا لرزش غیر عادی در خودرو مشاهده کردید همه اینها نشان میدهد که یک مشکل در گیربکس وجود دارد.
گیربکس دستی معمولاً با ایجاد صدای دو قسمت و یا احساس ضربه در هنگام تغییر دندهها ایجد مشکل در گیربکس را نشان می دهد. اگر این دو قطعه بعد از برخورد با دنده و کلاچ ایجاد شود، این میتواند نشانه این باشد که شما ممکن است نیاز به تعویض یا تنظیم کلاچ داشته باشید.
این میتواند به دلیل فرسودگی و یا آسیب سیستم هم سرعت کننده خودرو باشد و باید جایگزین شود.
گیربکس اتوماتیک کمی متفاوت عمل میکند. به جای ایجاد سر و صدا، شما به احتمال زیاد احساس خواهید کرد که دنده تکان می خورد به این معنی که دنده در زمانی که در دنده قرار دارد می لرزد، اگر مشکل گیربکس برطرف نشود مشکل به سایر بخش های گیربکس و خودرو منتقل می شود و ارتعاش بیشتر رخ میدهد.
لرزش در این مورد ممکن است ناشی از شکستگی و خرابی پلوس، کیفیت پایین یا مقدار کم روغن واسکازین و مشکل صفحه کلاچ و دیسک باشد.
شنیدن صدای زوزه از خودرو
شنیدن ناله و یا زوزه از خودرو چه کم و چه زیاد میتواند نشان دهنده ی وارد شدن آسیب به دندانه های دنده و یا یاتاقان توپی باشد . محتملترین منبع این آسیب, کمبود روان کاری در خودرو است.
اگر روغن روی دنده ها بسیار پایین باشد, دنده ها در بالای یکدیگر فرو خواهند خورد، و همانطور که روغن مجدداً کاهش مییابد, اصطکاک بین دو سطح سخت باعث ایجاد سر و صدا خواهد شد.
حتی اگر روغن برای روان کاری جایگزین شده و یا دوباره پر شود، چرخدندههای آسیبدیده هرگز به موقعیت اصلی باز نخواهند گشت و باید برای تعویض و تغییر آن ها اقدام کنید.
یکی دیگر از علل رایج ایجاد صدا در خودرو خوردگی است، آب موجود در روغن گیربکس میتواند به سطح فولادی چرخ دندهها حمله کند که در نهایت منجر به خوردگی فولاد میشود. تغییر روغن واسکازین اغلب راهی ثابت برای جلوگیری از خوردگی است. مداوم و تمیز کردن دندانه ها میتواند ایجاد صدا در گیربکس را کاهش دهد. اما برای از بین بردن کامل صدا، مشکل باید به صورت حرفهای حل شود که مستلزم مراجعه به یک مکانیک ماهر و باتجربه در این حوزه است.
بوی سوختگی
هر بوی سوختگی باید شما را نگران کند. گرم شدن بیش از حد روغن واسکازین در گیربکس می تواند علل ایجاد بوی سوختگی در گیربکس باشد.
روغن گیربکس سبب می شود تا قطعات دیرتر فرسوده شوند و سطح قطعات را روان کاری می کند. روغن گیربکس سبب می شود تا سطوح گیربکس چرب باشند و قطعات مختلف در گیربکس را سرد نگه می دارد تا از سایش و پارگی و آسیب جلوگیری شود.
اگر روغن آسیبدیده (قابل تعویض) باشد، سیستم به شدت داغ خواهد شد که منجر به افزایش اصطکاک و فعالیت خورنده (ناشی از برخورد قطعات) و رسوب و ضایعات اضافی میش، اگر بدون کنترل باقی بماند، گیربکس در نهایت به اندازه کافی آسیب خواهد دید.
نتیجه نهایی این خورد شدن و از بین رفتن گیربکس و صرف هزینه بالای جایگزینی یک گیربکس جدید است. دیگر علل شایع بوی سوختگی شامل سطح پایین روغن و یا استفاده از نوع نادرست روغن واسکازین در گیربکس است.
تعمیرات گیربکس
گیربکس در خودرو ابزاری است که قدرت را از موتور به چرخهای ماشین انتقال میدهد. اگر گیربکس و اجزای آن (از جمله حسگرها و رایانه) به درستی کار نکنند ، خصوصا در گیربکس اتوماتیک خودرو شما عملا از کار می افتد.
پایبندی به توصیههای لازم در تعمیر، نگهداری و برنامهریزی برای اجتناب از مشکلات مربوط به گیربکس، باعث میشود که گیربکس برای مدتزمان طولانیتر قابلاستفاده باشد و بهترین عملکرد خود را نشان دهد.
تعمیرات گیربکس
اگر خطاهای گیربکس خود را در زمان خرابی نادیده بگیرید، این مشکلات در طولانیمدت افزایش پیدا خواهند کرد و باعث میشود که شما متحمل هزینههای بالا برای رفع ایراد و مشکل پیش آمده شوید.
برای این منظور، لازم است که دانش خود را در مورد مشکلات اتومبیل افزایش دهید و بتوانید به سرعت این مشکل را با بررسی اولیه مشکل حل کنید.